maandag 7 maart 2016

Groep 3 heeft er weer zin in!

Na de voorjaarsvakantie zijn de kinderen uit groep 3 weer enthousiast naar school gekomen. De kinderen zijn beretrots op zichzelf dat ze al zo goed kunnen lezen. En dat is helemaal fijn in onze leeskamer.


Met het lezen in de klas zijn we druk met alles rondom schepen en piraten. Hoe leuk is het dan als een vader komt vertellen over schepen.
Hij liet een mooi schilderij zien met een prachtig schip er op. Heel bijzonder was dat hij op zijn mobiele telefoon de stuurhut aan de binnenkant van dit schip kon laten zien.Een hele ervaring voor de kinderen dat de schepen van tegenwoordig geheel elektronisch bestuurd worden en niet meer zo'n groot roer hebben als een piratenschip.                   
Tijdens de gymles hadden we een tennisclinic. We oefenden om een tennisbal hoog te houden met je handen. Daarna deden we in diverse situaties onze eerste ervaringen op met het echte tennis. De kinderen hebben er erg van genoten. Wil je nog een keer ervaren hoe leuk tennis is dan ben je van harte welkom op vrijdag 18 maart bij Tennisvereniging Vreeswijk. De kinderen hebben een folder hierover ontvangen maar hij hangt ook nog bij het lokaal.
                                                                        

0 reacties:

Een reactie posten